Gravid i vecka 25!

Ni får ursäkta den otroligt kassa bildkvalitén, men tagit bilden med min iPhone på begäran av storasyster nere i Göteborg. ;)
Här har ni mig och min "stora" mage med bebis i. Vi har hunnit ta oss så långt att vi redan är i vecka 25 av 40. Magen har dock börjat växa nu tycker jag allt, haha Spännande spännande! ;)


Två dagar gamla :)



Fullspäckat schema! (Nästan)

Idag har det städats och plockats lite i lägenheten. Känner att det är dags att få klart lägenheten helt nu, eftersom vi faktiskt bott här i ett par veckor och dessutom väntar vi besök i tio hela dagar. Besök från Skåne, min barndomskompis Sara samt hennes kille! :)
Lyckades sätta upp våra LP-skivor på väggen idag i varje fall, så som vi hade i förra lägenheten. Har dragit ut på tiden och ingen av oss två har orkat banka upp dem än.
Är endel som händer nu framöver, är så skönt att ha saker att göra, det blir så långtråkigt annars när alla andra jobbar. Det närmsta är väl att vi ska fixa klart i gamla lägenheten. Sen börjar jag jobba heltid på inredningsaffären Anna & Anders design nu den 26:e November och dit är ni alla är varmt välkomna att hälsa på, kika runt i butiken och kanske passa på att köpa en julklapp? Sen har vi den 30:e December, då ska min lilla familj till mvc för vanlig koll samt börja mäta min "gigantiska" mage. Så man ser att bebben växer som den ska. Ska bli spännande att se hur mycket jag gått upp i vikt till denna. (Tror inte jag vägt mig såhär ofta på år) men man är ju tvungen att göra det nu, så man ser att allt är som det ska, nu när det inte bara är jag i denna kropp. Har hittills gått upp 2-3kg sen jag blev gravid och nu är jag/vi i vecka 23 (22+6) av 40, undra vad vikten slutar på ;)
Sen får vi framförallt inte glömma att det blir dop av lilla Tilde (Mickes kusins söta dotter) den första December! Senare samma dag kommer Sara och Christian. Så har massor att se fram emot. ;)
Måste passa på att tacka Mickes mor A, för att du hjälp oss med städningen av gamla lägenheten, får ta och bjuda hem dig på något gott hos oss snart som tack! ;)
//Sarah


God kväll/natt

Då sitter man här, har nyligen påbörjat ett arbetspass på nio timmar. Det är dessutom ett nattjobb, vilket jag inte är riktigt van vid. Allt blir helt upp och ner efter ett nattpass, är inte fören då man märker vilken "rutin och vanemänniska" man faktiskt är, utan att man faktiskt visste det själv. Tidigare idag har jag, älsklingen och Dregen varit hemma och bara tagit det lugnt. Skönt att ha sådana dagar tillsammans. Ska bli så mysigt när bebisen kommer och våran lilla familj får vara hemma och mysa och lära oss det nya livet tillsammans. innan mannen i huset åter igen återgår till sitt arbete. Kände precis hur sugen jag blev på glögg. Det blir morgondagens nya inköp. Nu ska jag jobba vidare! På återseende gått folk
//Sarah-nattugglan


Höstmys

Nu är det åter igen Sarah som bloggar. Idag har jag och Dregen varit nere vid vattnet på en mysig långpromenad i höstvädret. Kan inte annat än att berätta hur lyckligt denna lilla hund gör mig, alltid något nytt han gör som får en alldeles varm inombords och får en att börja skratta.
Som idag på promenaden exempelvis. Vi går längst med vattnet, för jag tänkte att han kanske ville ner och kika närmare på det. Idag blåste det lite när vi gick där, tillräckligt för att det skulle bli små vågor som slog emot stenarna längst med strandkanten. Dregens reaktion var då att vattnet verkade vara en kompis som ville leka med honom. Så han ställde sig i "bus/anfallsposition" och morrade och skällde och skuttade fram och tillbaka åt alla håll. Tror jag aldrig sett en hund leka med vatten på det sättet förr, han var så vild. Han tyckte det var så roligt, så vi stannade där i säkert en kvart innan vi gick vidare och då var han busigare än någonsin.
Väl hemma gjorde jag mig en kopp nyponsoppa med grädde. Kunde inte bli ett bättre avslut på en skön promenad. Så nu sitter jag här under en filt och med en sovande hund i mitt knä, det där vattnet verkar vara en riktig höjdare som gör små hundar trött.
Nästa "ryck" för dagen bli att sätta upp lite LPskivor på väggen och kanske ta en sväng till Åhléns för att inhandla gardiner :)


Fy på oss!

Åh vad tiden går, tiden går och inte ett endaste inlägg på evigheter. Inte bra att ligga såhär på latsidan för mycket. Men det skall vi ändra på, har jag bestämt ;)
Kan berätta att vi alla i denna lilla familj mår bra i varje fall och att bebis också mår bra och växer. Även om det inte syns allt för mycket än. Skall jag vara helt ärlig är det just därför det inte heller kommit någon magbild än, eftersom det inte är mycket till mage att se, trots att jag/vi är i vecka 23. Det är till viss del skönt och till viss del trist att det inte syns så väl.
Kan ta igår som ett fint exempel, jag var hemma hos mor och far i Orsa en snabbis. Skulle lämna Dregen där medans jag skulle vidare till en vän som rätt nydligen fått en underbar liten son. Hade dagen till ära köpt några fina klädesplagg som jag skulle ge till hennes son, men tog med dessa in för att visa mor och hennes väninna som var på besök. Då lyder följande konversation:
Väninnan: - åh tänk den dagen när vi får bli morföräldrar! (Medans hon kollar på kläderna)
Mamma: -(pekar på mig) det skall jag bli snart.
Väninnan kollar då på mig och min mage och ler
Väninnan: -åh vad roligt, när då?
Jag: -jag är i vecka 23 så har gått över halva tiden, så blir i mitten av mars.
Väninnan: -va????!!!! Men, men det syns ju inte alls.
Jag: -nä jag vet, bebisen gömmer sig där inne någonstans.

Har hört denna chock massor av gånger nu, men vänta bara. Snart står jag säkerligen där med en mage större än normalt. Skulle inte förvåna mig om det bara smäller till helt plötsligt och jag står där med en mage där folk undrar om jag har 3 ungar i den istället för en.
Man slutar aldrig förvånas över en graviditet, verkar knappt finnas några riktlinjer för hur något skall vara, verkar vara mer normalt att allt är sjukt olika för alla än lika.
Nu kom min sambo innanför dörren, så nu ska vi glufsa i oss mat och må gott!
//sarah


Söndagsunderhållning

Med Agda på besök!


Trött:D

Nu har vi slitit på med flytten i några dagar och jag är helt slut! Får återhämta mig ikväll, de blir tacos och en bra film;) jag vill också tackar familjen som har slitit med oss, farsan,Yvonne,Ida,boa och Madde, tack!


RSS 2.0