Vadå herr populär? :)

Ursäkta bildkvalitén, men en iPhonekamera är inte den bästa av kameror ;) men var bara tvungen att föreviga detta med ett foto av herr populär.


Bebis växer!

Bebis växer så det knakar och vi mår toppen. Jobbar mycket nu, därför bloggandet blivit lidande, synd nog. Jobbar 10 timmar idag. Men lovar att fler inlägg kommer när det lugnat ner sig lite :)


14:e december 2012

Känner en sådan stor lust att börja måla stora tavlor igen, var evigheter sen sist. Vet att jag blir så lycklig av att få grotta in mig och måla i timmar i sträck :) så nu ska jag och "discobebis" i magen sluta vara lata och börja producera :)


Krutbebis!

Jag tror bebis har byggt sig ett litet gym där inne i magen, eller att bebis funderar på en framtid som personlig tränare/ gyminstruktör. Känns dock så i varje fall. För nu är det full rulle där inne. Eller kanske var det något i älsklingens supermumsiga köttfärssås som gav bebis extra krut idag. :)


26 fullgångna


Fredagen den 7:e december

Sista arbetsdagen för denna vecka och nu väntar helgen. Har planerat att åka till mina föräldrar i Orsa på lördagen, för att hugga oss en fin gran. Så även våran lilla familj kan börja pynta och få lite julstämning i våran lilla koja.
Vore även mysigt att bjuda hem släkt och vänner till oss på en glögg/fikakväll tycker jag. Får se om jag lyckas genomföra detta innan självaste julafton. Hade varit väldigt trevligt i alla fall ;)
//sarah


Julklappar, julpynt & julbakning

Ojoj vad man ska hinna med saker nu innan julen. Tror många kan känna sig otroligt stressade denna högtid. Får den känslan när jag pratar med kunder som besöker inredningsbutiken jag jobbar på. Fast det blir ju lätt så när det är mycket man ska hinna, samtidigt som man har ett jobb, kanske barn samt att man någonstans mitt i allt skall hinna julpynta, laga mat och handla julklappar. Så jag klandrar verkligen inte folk som tycker att julen är dryg, stressande och jobbig.
Men själv älskar jag julen. Gillar alla smaker, dofter, glädjen, träffa alla som man håller kära och det mysiga mörkret där man tänder ljus för att få det sådär extra mysigt. Sen är det ju trots allt bara jul en gång om året, så då får det gärna vara lite stressigt för min del :) eller så kanske jag har en bra/dålig förmåga att se det positiva i så gott som allt. Oavsett vad det är, (nästan) ;)
Snart slutar jag mitt jobb för dagen och skall hem till min älskling och ta mig en eller kanske tre koppar varm god glögg ;)


Oj, redan 6:e December!

Tiden bara rusar iväg, kan knappt förstå att jag ska bli mamma om lite mer än 3 månader. Svårt att förstå att ens liv kommer förändras totalt på så kort tid. Tack och lov låter det som att man kommer in i "det nya livet" förvånansvärt snabbt enligt många jag pratat med.
Bebis börjar bli riktigt stark där inne i magen, trots att bebbe inte riktigt vill visa hur stor man är för omvärlden än. Men tro mig, bebis visar mig och pappa Micke hur stark den är varje dag, genom stundvis enormt mycket akrobatkonster där inne. Det gör mig väldigt lycklig!
Har bestämt mig att börja fota magen och lägga ut bilderna här på bloggen också, även om den är ganska liten än. Men vet att det finns vissa som är lite nyfikna på hur den växer. Stolt över min bebismage, trots storleken. Är ju inte storleken som räknas utan det som finns på insidan :)
Måste passa på att tacka Mickes kusin Annika för ett väldigt fint dop av hennes dotter Tilde som vi blev bjudna till. Tack för att vi fick komma :)
//sarah


<3

Finns ingen annan jag hellre delar hela mitt liv med, än du älskade Micke! Ord kan inte beskriva det du betyder för mig <3


RSS 2.0