Prasselfrasse

Dylan är en riktig liten "tidningsprasslare" eller han prasslar snarare sönder ALLT han kommer åt i pappersväg. Tror att det är hans stora intresse här i livet, förutom att äta såklart.


Mindre kloka ord

Dylan ligger i sin vagga och sover.
Dregen ligger i sängen och myser.
Micke ligger i andra änden av sängen och läser.
Jag ligger också i sängen bredvid dregen med sin "mindre goda" andedräkt och skriver ett blogginlägg.
Känns som att det varit en lång dag, trots att den inte timvis, minutvis eller sekundvis varit längre än dagen igår och dagen innan det. Är väl våfflorna till lunch som slog ut oss alla och gjorde oss extra trötta. Våfflor med hjortronsylt och grädde är bra gott ibland, dock blir man så trött efteråt. Sen känns denna "maträtt" snarare som en efterrätt egentligen. Som att äta tårta till frukost.
Hade dock varit gott med tårta till frukost. Tror att man dock tröttnar på all grädde efter ett par dagar.


fotomodell för en dag

 
 

Jag var bara tvungen!


Tar en paus

Tar en paus från bloggandet ett tag.
Men planen är att jag ska återuppta bloggadet senare, så håll utkik alla ni som brukar följa denna blogg. Kommer slinka in något inlägg då och då.
På återseende allihop.


Storkok

Idag har mamma Sarah haft storkok hemma i köket, storkok av mat till Dylan. Dylan har precis ätit en stor portion, som verkade vara välgodkänd. (Vilken tur för mig). Gjorde en puré, bestående av:
•potatis
•morötter
•broccoli
•örtkryddor

Pappa micke och Dylan myste i soffan medan maten tillreddes.


Nya spjälsängen!

Tack "gammelmormor & gammelmorfar" för den fina spjälsängen inklusive alla tillbehör i mumintema jag fått av er.
Den kommer jag sova gott i sen, när jag vuxit ur min vagga och behöver större sovplats.
Tack! :)


Dylan


Uppdatering

Röntgen visade inte några fel på rygg/höft.
Var därför iväg och lämnade blod idag, för en infektions koll. Så nu väntar vi på provsvaren, som kan visa om jag har något som inte visades på röntgenplåtarna.
Skulle även blodprovet inte visa något, så sa min läkare att de eventuellt lägger ner utredningen helt. Känns lite bittert i sådana fall. Men vi får se vad som händer helt enkelt.

Hoppas de slutligen finner ett svar på vad som är fel, eller att det åtminstone kommer på något jag kan göra för att slippa detta. Sjukgymnastik har hittills inte fungerat speciellt bra. Synd nog
Men jag tänker positivt och då brukar saker falla på sin plats och bli bra till sist :)


Ett kalkbruk


Bad

Bad på sollerön med Dylans farmor och en god picknick ;)


BVC & vårdcentralen

Vi var på BVC besök tidigare i veckan. Detta besök gick fin fint, då lillkillen nu vuxit och blivit 66cm lång och vägde 7000g.
De frågade även om Dylan börjat få smakprover. Vilket han har, av allt möjligt. Tack och lov verkar han älska allt än så länge, allt från rotfrukter till frukt och bär. Tror dock att vattenmelon är en lite större favorit. Grabben har en sådan aptit att han slukade en halv banan snabbt som blixten.
I och med att han börjat få äta, så fick jag massor av recept, tips och böcker om barnmat. Så här ska tillverkas puréer i mängder :)

Idag ska vi iväg till vårdcentralen för undersökning av min rygg/höft. Så får återkomma med vad de finner för underligheter med mig. Förhoppningsvis något som är lätt åtgärdat.


RSS 2.0