Dec. 29, 2013

tand nummer 4 är tydligen också påväg upptäckte vi idag :)







gnagaren

Våran son är allt minsann en liten gnagare.
Nu gnager han mer än någonsin, förklaringen är att tand nummer 3 börjat kika fram. Dylans första framtand är påväg! :)



Husägare för en kort stund

Dylan har firat sin 9 månadersdag i Orsa. Vi befinner oss nämligen i Dylans mormors hus, mormor kommer vara bortrest i ca 7 veckor och under den tiden har vi erbjudit oss att bo här och ta hand om gården med alla djur. Så Dylan har varit ute och matat alla hästarna tillsammans med sina föräldrar flera gånger idag, matat fiskar, hundar och även några katter.

Så vad är 9 månaderspojkens största hobby?
Att vinka, han har vinkat till andra när man vinkar och säger hej eller hejdå ganska länge nu. Men nu har han tagit detta till en helt ny nivå, han vinkar så fort han får chansen. Nu vinkar han nämligen även till sig själv i spegeln och till sin moster via Skype. (som befinner sig i Thailand). Veva med handen är tydligen väldigt roligt.

Säga pappa är också roligt. "mamma" är uppenbarligen inte lika roligt att säga har vi märkt, då han säger det mycket mer sällan.

(moster som tagit denna bild).

tidsoptimisten

Oj oj vart tog dagen vägen? 
Har donat och fixat med julklappar hela dagen och nu har klocka  redan hunnit bli långt över 01:00.
Känns som att det nyss klockan var 16:00 och pappa micke lagade middag. Har hört att man kan vara dagblind, men här har ni då en som både är dag och tidsblind. Får vara glad att jag vet vilken månad och år det är. Även om jag under vissa tillfällen och tidpunkter under året (för ett kort ögonblick) kan bli osäker på även denna punkt. 
Lätt förvirrad, tankspridd och klumpig men ändå hur lycklig som helst. Det är jag i ett nötskal.
Tack och lov att det finns almanackor!
 

Här var det bloggtorka

Jag har haft bloggtorka, eller snarare öken nu ett tag. 
Men det ska det bli ändring på detta!
Har varit massor i livet just nu som gjort att det inte blivit av att skriva här.
 
Och hör och häpna, denna mamma ska faktiskr iväg och jobba nu på lördag. Blev uppringd igår och de frågade om jag ville hoppa in och jobba mellan 11:00-20:00.
Det blir alltså första gången sen Dylan föddes som jag är ifrån honom så länge. Har bara varit ifrån honom max 4 timmar åt gången än så länge. Känns lite underligt och "pirrigt". Men tur att han har en sådan bra pappa han ska hänga med hela dagen. Så det kommer gå galant.
 
Nu ska jag sätta mig och slå in julklappar,  har 7 st än så länge som behöver papper och snören.
 
 

Godnatt

Godnatt från oss och lilleman!


En dag tidigt i höstas

 

RSS 2.0