före och efter bilder från klippen nedanför..

 

Tutorial

Tänkte att vi skulle bjuda på en helt sjuukt bra tutorial idag till alla er som gillar Photoshop!
 

video blogg 2

här kommer vlog 2 med sarah. och som i tidigare klipp ni sett så börjar videon med några sekunders svart ruta för att bygga upp förväntningar.
 

Nikon D3200

För er som gillar att filma och värdesätter bild med lite känsla i ska investera i en Nikon D3200. Kostar bara 4-5 papp. Här kommerTvå klipp som Jag, Sarah, och Dylan filmade i skogen idag:)
 

Babbelkvarnen

Efter att ha övervunnit kontrollen att styra sin lilla kropp, så har nu Dylan kommit in i en ny fas. Den babblande fasen.
Han verkar ha åsikter om det mesta och stundvis babblar han på som bara den. Hej, hejdå, hallå, där "dä", babba, dadda, mamma, pappa, äah "äta"?, är några av favoriterna han använder sig av.

Vi verkar ha fått en väldigt kärleksfull liten pojke, som gärna pussar och kramar både människor och djur. Med undantag då han blir busig och ska banka en i huvudet och dra i ens hår. Vilket inte är lika populärt hos oss andra.
De senaste veckorna har han dessutom börjat härma oss vuxna väldigt mycket, både med rörelser och ljud. Ett sådant är hans "fejkskratt". Ett tillgjort skratt han titt som tätt använder sig av för att få uppmärksamhet och tro mig det fungerar. Skratt smittar verkligen av sig, även så kallade fejkskratt (i all synnerlighet i kombination med minerna han gör tillsammans med skratten). Måste försöka få detta på film, när imitatören är i sitt esse.


Första videobloggen!!!!

Jag och sarah har länge tänkt börja videoblogga och nu har vi äntligen gjort de.
Det tar några sekunder innan klippet kommer igång, men håll ut, det är värt att vänta på, jag gräver mig otroligt djupt i vissa ämnen.
 
 
 

Fulufjällets nationalpark

Här är lite filmklipp från våran utflykt till Fulufjällets nationalpark.
 

RSS 2.0