Åtta månader

Dylan har redan blivit 8 månader och igår gjorde vi gipsavgjutning av grabbens fötter och händer. Ja, vi vet att det är i senaste laget vi gjorde detta. Men hade helt glömt bort det lilla kittet med avgjutningsprylar, som låg där i lådan under alla papper. Så av en ren slump började jag rota där i lådan efter något helt annat och fann då den orörda lådan från "baby art". Kände att det var lika bra att sätta igång direkt.
Resultatet blev förvånansvärt bra med tanke på att Dylan var "förvildad" under själva processens gång. Tänkte flera gånger att detta kommer går åt skogen när han vispade runt med handen som en hamster i ett springhjul i avgjutningsgeggan.
Foten var lättare, eftersom han "bara" stampade med den, som att han vore en dansare i en riverdance show.
Måste tillägga att avgjutningen inte är ett "vanligt" avtryck, utan en 3D skulptur (som de kallade det enligt beskrivningen på förpackningen). Resultatet får ni se i morgon.

Vad har hänt med Dylan under dessa åtta månader?
Massor såklart, mycket har vi redan dokumenterat här på bloggen. Men det senaste är att hans krypteknik bara blir bättre och bättre. Nu kryper han riktigt snabbt och ställer sig upp emot allt han kommer nära. Så vi som föräldrar får lite extra motion nu när vi måste springa efter och se till att han inte ramlar när han är våghalsig på sina äventyr. Äventyr som ofta leder ut i hallen till alla spännande svettiga skor.




Kommentarer
Postat av: fanny (moster)

Vilken stor kille!! Saknar er! Ringer idag eller ja imorgon.. ;) pussas

2013-11-19 @ 04:35:10
URL: http://pintet.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0