Det som komma skall.

Hejsan! Sarah sa precis att hon tänker skriva en förlossningsberättelse här på bloggen, den kommer nog upp idag eller i morgon. Apropå förlossningsberättelser, dom är ju alltid skrivna av mamman, är det ingen som undra hur de är för pappan tro? kanske ska skriva en jag också så man två perspektiv på de hela:). Vi är fortfarande på BB, dock tänkte vi åka hem under dagen, så barnmorskan håller på att göra en massa tester som Dylan måste bli godkänd på innan vi får bege oss:) första natten har varit lite stökig, Dylan har inte varit på toppen humör. Förmodligen på grund av hans föräldrar som inte riktigt vet vad han vill, vi blir bättre dock:) han var ledsen fram till 0300 inatt. Sen har han i princip bara tuttat sovit tuttat sovit. Myspys:) Just fan, måste också skriva vad barnmorskorna sa till Sarah precis efter Dylan kommit ut: men gud Sarah, jag har aldrig sett en livmoder dra i hop sig så snabbt", direkt efter förlossningen så kunder man knappt se på Sarah att hon varit gravid.


Kommentarer
Postat av: Agneta/farmor

Ja, gör det, ,spännande att läsa två upplevelser av samma händelse. Det ser jag fram emot. Ni är så duktiga, snart är ni varma i kläderna och känner er trygga. Lycka till och välkomna hem. Kram till er.

Svar: Kanske ska göra de då:) ska bli skönt att få komma hem:)
schabelcase.blogg.se

2013-03-19 @ 10:53:49
Postat av: Faster Camilla

Vilken bra idé! Jag läser en blogg där både mamman och pappan skrev varsin förlossningsberättelse, det var jätteintressant att läsa!

Svar: Ja vi tänkte så också:) nu blir vi dock kvar någon dag till, så de kan ta någon dag innan vi skriver de
schabelcase.blogg.se

2013-03-19 @ 15:06:54
URL: http://vardagslycklig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0