Den eviga väntan.

Hade aldrig kunnat tro att jag/vi skulle vara så otåliga. Ungefär samma känsla och otålighet som man hade när man var liten och väntade på att det skulle bli julafton och tomten skulle komma. Exakt så, fast gångra den känslan med tusen, så känns det nu när vi bara går och räknar dagarna, timmarna och sekunderna tills det att våran bebis skall anlända. Saken blir då inte lättare när man faktiskt inte har en aning om när bebis väljer att komma. Kan lika gärna ske ikväll som om två veckor.
 
Vi försöker dock fördriva tiden så gott vi kan i väntan på den största förändringen i våra liv.
Just nu så har jag bakat ett nytt spännande bröd som är i ugnen för gräddning i en timme, spännande att se om det blir en hitt eller en flopp. Senare blir det att avnjuta nybakt bröd framför en ny serie vi tänkt börja se (i brist på annat och där återigen denna rastlöshet och otålighet spelar in).
 
Det har även badats idag, plaskat runt i badkaret som en val och blivit ren. Hela familjen har badat, även Dregen som lyckades bajsa ner sig själv på morgonpromenaden. Det hjälpte inte när han drog röven mot gruset i backen heller, utan det gjorde saken tusen gånger värre. Bajset riktigt geggade sig fast i "rumppälsen", så blev både rumptvätt av husse och ny rumpfrisyr (klippt av matte). Sen blev våran "lurrviga" familjemedlem så ren och fin igen.
 
Helgen har annars bestått av besök hemma hos både mina föräldrar och M's föräldrar, vilket har varit lika mysigt som alltid.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ja, det är verkligen sjukt att ett par veckor kan kännas som så outhärdligt långt tid. Det går inte att föreställa sig innan man varit med om det. Sen med barn nummer två hinner man knappt säga flaska innan det är dags, hehe.
Tror er lilla plutt väntar på att faster Camilla ska komma ;)

Svar: Kan tänka mig det :) ja, är inte fören nu vi tycker tiden går långsamt. 9 månader har gått snabbt, men slutspurten är en evighet haha. Bebis väntar garanterat på det ;)
schabelcase.blogg.se

2013-03-10 @ 21:01:58
URL: http://vardagslycklig.blogg.se
Postat av: Åsa H

Minns att de sista veckorna kändes oändligt långa, men njut av det för sen springer åren iväg så man fattar ingenting. :)
Jag gissar på att bebisen kommer 22/3, 51cm, 3250g. Kram!

Svar: Ja kan tänka mig de:) vi tycker tiden har gått grymt fort fram tills nu:D
schabelcase.blogg.se

2013-03-10 @ 23:14:04
Postat av: Agneta

Trodde det var blivande mammor som fick fart på magen då förlossningen närmade sig, inte hunden;-) Den fjortonde har jag gissat, men det får gärna bli imorgon. Håller tummarna. Kram.

Svar: Haha precis:D det får gärna bli i morgon för våran del också:)
schabelcase.blogg.se

2013-03-10 @ 23:45:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0